Om

BeautyHealth

Sundhed har altid fyldt meget i mit liv. Både fysisk og mentalt. Og de sidste mange år har jeg været særlig optaget af hudens forbindelse til hjernen, tarmen og hormonerne. Med andre ord det holistiske menneskesyn.

Om Sharon

Min tilgang

Jeg valgte oprindeligt den sundhedsvidenskabelig vej og uddannede mig til Tandplejer på København Universitet og uddannede mig senere hen til lærer i voksenpædagogik, så jeg kunne lære min viden fra mig. For jeg elsker at formidle og mærke effekten på andre.

Uddannelse

Det betød, at jeg i mange år udelukkende arbejdede og underviste i anatomi og fysiologi på KU. Et arbejde som betød, at jeg fik nær kontakt med mange unge mennesker og et godt kendskab til deres udfordringer, og deres mindset. Jeg kunne også se, at deres livsstil, hvor de ikke havde tid til at pleje sig selv, gik ud over deres hud. Det kunne fx være i form af svær acne og rosacea.

Da jeg første gang læste om uddannelsen til Holistisk Hudterapeut faldt alt på plads. Jeg kunne se, at jeg kunne kombinere min store faglige viden indenfor sundhedsvidenskaben med min interesse for huden og dets mange udfordringer; acne, rosacea, eksem, psorasis, hormoner og alderens påvirkning. Samtidig indeholdt uddannelsen også min store interesse om hudens forbindelse til den mentale tilstand og den fysiske krop.  

Jeg blev introduceret for Biopeeling igennem Shirley Maisted, indehaver af Sundhud.nu og er uddannet hos hende. Jeg er beæret over at have mulighed for at behandle huden med denne teknik og dens mange hudforbedrende egenskaber.